вівторок, 10 листопада 2009 18:56

"Збірна Греції добре обороняється" - Гай

"Збірна Греції добре обороняється" - Гай

Національна збірна України в Конча-Заспі продовжує підготовку до матчів з греками в рамках плей-офф раунду кваліфікації чемпіонату світу. Нагадуємо, перший поєдинок підопічним Олексія Михайличенка доведеться провести в суботу, 14 листопада, в Афінах, відповідний— 18 листопада в Донецьку на "Донбас Арені".

Про суперника розповів найдосвідченіший український "збірник" в нинішньому складі "Шахтаря" - Олексій Гай. В активі півзахисника "гірників" 21 матч, зіграний у футболці національної української команди.

Олексію, як вважаєш, чи є щось спільне у збірних України та Греції в плані гри?

Грунтуючись на тому, що ми бачили, цій команді притаманні дуже щільні дії в обороні. Їхній захист зруйнувати нелегко. Плюс греки непогано грають на контратаках. Можна сказати, цими компонентами наші команди схожі.

Хто у складі команди – суперника справив на тебе найбільше враження?

Важко виділити когось одного, скоріше, я би відмітив їхні колективні дії. Збірна Греції непогано грає тактично і гарно обороняється.

На яку гру ти чекаєш від збірної Греції в Афінах?

Кажуть, що грецькі вболівальники люто підтримують свою команду. Тому, мабуть, на своєму полі вони будуть грати більш агресивно. Тобто, треба чекати від них атакуючої гри.

За рахунок чого наша команда може пройти греків?

Перш за все, за рахунок забитих голів! Треба максимально реалізувати свої моменти.

Ти бував у Греції? Чи тобі доводилося раніше грати на Олімпійському стадіоні в Афінах?

Точну дату не пригадаю, але доводилося бувати в Греції ще у складі молодіжної збірної України. А ось на цьому стадіоні ще не грав.

Прес-служба ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «"Збірна Греції добре обороняється" - Гай». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі