середа, 02 вересня 2009 10:25

"Закарпаття" підсилило склад п"ятьма футболістами

"Закарпаття" підсилило склад п"ятьма футболістами

В останній день трансферного вікна, 31 серпня, ужгородське "Закарпаття" зробило вагомі придбання - до колективу Ігоря Гамули додалося відразу п"ятеро нових футболістів. Так, з київського "Арсеналу" на береги Вужа перебрався нападаючий Сандлей Біто, харківський "Металіст" погодився відпустити півзахисників Олександра Трішовіча і Антона Поступаленка. Також вже в наступному матчі проти "Оболоні" на полі у формі "Закарпаття" можуть з"явитися хавбеки Павло Ксьонз з "Динамо" і досвідчений Олександр Зотов з донецького "Металурга".

"Нам не вистачає футболістів, тому ми і вирішили скористатися послугами цих гравців. Всі вони, окрім хіба що Антона Поступаленко, який до недавнього часу був серед дублерів харків"ян, не тільки мають досвід виступів на такому рівні, але і зробили собі ім"я в матчах елітного українського дивізіону. Тому конкуренція в колективі пристойно підсилиться, а з нею чекатимемо і результату" - прокоментував "гарячі" трансфери головний тренер ФК "Закарпаття" Ігор Гамула.

"Так, перед нашою командою поставлено нелегке завдання - закріпитися в прем"єр-лізі. Тому до закриття трансферного вікна ми попрацювали дуже добре. Сподіваюся, уболівальники оцінять наші зусилля і заповнюватимуть стадіон "Авангард" на повну" - говорить генеральний директор ФК "Закарпаття" Іван Шиц.

Своє перше тренування в новій команді футболісти проведуть вже в п"ятницю, після закінчення міні-відпустки, пов"язаної з паузою в чемпіонаті.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «"Закарпаття" підсилило склад п"ятьма футболістами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі