четвер, 15 квітня 2010 18:31

"Закарпаття" вириває нічию у "Чорноморця"

"Закарпаття" вириває нічию у "Чорноморця"

В Ужгороді "Закарпаття" зустрічалося з одним із конкурентів за місце під солнцем.

"Закарпаттю" потрібно було будь-що-будь перемагати "моряків" - прямих конкурентів у боротьбі за виживання. Але й у одеситів становище перед матчем було надскладне. Календар ігор, що залишилися не дозволяв "Чорноморцю" навіть думати про якесь інше, крім переможного, результаті.

Перший тайм пройшов за певної переваги "Закарпаття". Частіше за інших на вістрі атак опинявся Давидов, якому то не вистачало точності, то вистачало, але тут вже на висоті був Паст.

На початку другої половини матчу кращий гравець ужгородців в літньо-осінній частині сезону не реалізував вихід один на один, та до того ж халатно поставився до розіграшу штрафного, потенційно дуже небезпечного. "Моряки" заспокоїлися і стали все частіше і серйозніше пробиратися до воріт Бабенка.

Спочатку Балашов пішов за прикладом Давидов, не забивши після виходу тет-а-тет. А потім Міна чесно заробив пенальті, який реалізував Ващук - 0:1.

"Закарпаттю" мало що вдавалося в атаці після цього. Але. Пішов дощик, поле різко взяло іншу форму і інші обриси. І на початку "фатальних 80-х", який вийшов на заміну Лісіцин за допомогою рикошету від Шандрука зрівняв рахунок - 1:1. Підопічні Ігоря Гамули другу гру до ряду рятуються в кінцівці зустрічі.

Прем"єр-ліга, 25-й тур

"Закарпаття" - "Чорноморець" - 1:1

"Закарпаття": Бабенко, Комарницький, Малигін, Болохан, Леандро, Іванов (Микуляк, 57), Райчевич, Гомес (Лісіцин, 80), Трішович, Невуче (Алексєєв, 69), Давидов.

"Чорноморець": Паст, Федорів, Шандрук, Ващук, Гришко, Владов, Бондаренко (Балашов, 63), Лео Матос, Сауседо, Левіга, Міна (Ребенок, 86).

Голи: Ващук (71, з пен.), Лісіцин (82).

За матеріалами turnir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"Закарпаття" вириває нічию у "Чорноморця"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі