неділя, 10 жовтня 2010 17:08

"З Україною буде важче, ніж з Іраном" - Пато

"З Україною буде важче, ніж з Іраном" - Пато
Співпраця з Андрієм Шевченком допомогла бразильському форварду "Мілана" Пато прогресувати.

Про це сам бразилець заявив globo.com.

"Буде набагато важче, ніж у матчі з Іраном. Україна сильніша команда, у них є Шевченко. Він чудовий гравець, розумний, володіє ударом з обох ніг, добре грає в пас ... Ми повинні бути дуже обережні з ним", - поділився очікуваннями від товариської гри збірних Пато.

"Я грав з ним кілька разів, він говорить італійською, тому ми багато спілкувалися в Італії ... Я був щасливий, що працював з ним. Шевченко хороша людина, і мені він дуже допоміг ", - додав 21-річний форвард.

Тим часом, форвард київського "Динамо" і збірної Бразилії Андре Феліпе, зізнався, що готовий виступити свого роду шпигуном для наставника "Селесао" Мано Менезеса.

"У збірній України є п'ятеро гравців з мого клубу "Динамо". Я їх вже добре знаю. Якщо тренер мене запитає, то я можу надати йому інформацію, так як тренуюся з ними чи не щодня.

Сподіваюся зіграти за збірну у понеділок і забити свій перший гол за національну команду. Я буду боротися проти своїх одноклубників і програвати їм не маю наміру", - говорить Андре.

Нагадаємо, що матч Україна - Бразилія відбудеться в понеділок, 11 жовтня, в англійському місті Дербі.
За матеріалами Террикон, Динамо Киев от Шурика
Зараз ви читаєте новину «"З Україною буде важче, ніж з Іраном" - Пато». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі