субота, 09 жовтня 2010 11:04

Мілевський і Тимощук видряпали для Україні нічию з канадцями (ВІДЕО)

Мілевський і Тимощук видряпали для Україні нічию з канадцями (ВІДЕО)

Збірна України лише в кінці матчу врятувала нічию з Канадою - 2:2.

Збірна Калитвинцева провела без сумніву самий провальний матч. Канада до матчу з Україною взагалі серйозно ніхто не сприймав, але вже до 30 хвилині все різко змінили своє думки про цю збірну. Два м'ячі вже в дебюті провели наші гості. І обидва рази, при повному потуранні захисту. І якби канадці були по технічніше, рахунок міг бути після першого тайму не 2:0, а навіть більше. І на другий там можна було б вже взагалі не виходити. Але канадці дали шанс українцям, все виправити в другому таймі.

Але команда Калитвинцева дуже ліниво почала процес виправлення. І лише на 60 хвилині Мілевський скоротив відрив. А далі знову неспішна гра. І здавалося в цей вечір українці так і не зуміють зрівняти рахунок, але на допомогу прийшов Алієв, який віддав хороший пас Тимощуку, і той зрівняв рахунок. Далі був скромний штурм воріт Канади. Так моменти були у нашої команди, але в результаті рахунок так і не змінився.

Збірна Калитвинцева зіграла тільки внічию з командою Канади. Ну, а гра нашого захисту викликає лише подив, що ми будемо робити в наступному матчі з Бразилією навіть страшно.

Контрольний матч

Україна - Канада - 2:2 (0:2)

Голи: Мілевський, 60, Тимощук, 80 - Джексон, 12, Хатчінсон, 29

Україна: Пятов, Федецький, Мандзюк, Кучер, Романчук, Кулаков, Гай (Тимощук), Ротань (Алієв), Воронін (Олійник), Шевченко (Худоб'як), Селезньов (Мілевський)

Канада: Хіршфельд, Сталтері, Якович, Стрейт, де Йонг, Сімпсон, Хатчінсон, Берньє, Оушен (Хабер), Больє-Борголь (Ледгервуд), Джексон

За матеріалами turnir.ua

Зараз ви читаєте новину «Мілевський і Тимощук видряпали для Україні нічию з канадцями (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі