субота, 30 січня 2010 11:59

"Ворскла" відправила у ворота румунського клубу шість м"ячів

"Ворскла" відправила у ворота румунського клубу шість м"ячів

У черговому контрольному матчі на тренувальному зборі в турецькій Анталії полтавська "Ворскла" розгромила аутсайдера вищого румунського дивізіону клуб "Чахлаул" - 6:1.

Перший м"яч влетів у сітку воріт румун на 14-ій хвилині. Кулаков в характерній для себе манері пролетів по правому флангу, виконав навіс на голову Сачка, і - рахунок відкритий!

Незабаром фірмовий прохід Дениса завершився не менш фірмовим навісом, і після точного удару головою Деспотовскі, результат подвоївся. До перерви забив, елегантно перекинувши воротаря, Безус. Асистував Роману автор попереднього голу - 3:0 .

Практично не змінилася картина в другій частині гри. На 54-ій хвилині після пасу від Маркоскі Тимченко вискочив на побачення з вартовим румунських воріт, і забив четвертий гол "Ворскли" в цьому матчі. Янузі забив п"ятий після ідеального навісу від Кунєва.

Двома хвилинами пізніше підопічні Джіджі Мультеску забили гол престижу - 5:1. Але все таки останнє слово було за полтавською командою. Прорив Янузі зупинили лише в штрафному майданчику, і не в рамках правил. Від цього - пенальті, реалізований Маркоскі - 6:1

Контрольний матч

"Ворскла" - "Чахлаул" (Пятра Немт, Румунія) - 6:1 (3:0)

Голи: Сачко (14), Деспотовскі (26), Безус (40), Тимченко (54), Янузі (61), Маркоскі (89, з пен.)

"Ворскла" (): Величко, Даллку, Матвєєв, Пєсков, Чеснаков, Оніка, Деспотовскі, Безус, Чичиков, Кулаков, Сачко.

"Ворскла" (): Долганський, Медведеє, Цуррі (Момот, 82), Ярмаш, Вовкодав, Краснопьоров, Маркоскі, Єсін, Кунєв, Тимченко, Янузі.

Вилучення: Цуррі (82)

За матеріалами ФК "Ворскла"

Зараз ви читаєте новину «"Ворскла" відправила у ворота румунського клубу шість м"ячів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі