вівторок, 14 жовтня 2008 09:26

"Воронін не вийшов - отже так було потрібно" - Калініченко

Півзахисник збірної України та "Дніпра" Максим Калініченко прокоментував ситуацію з невиходом Андрія Вороніна на поле у матчі з хорватами:

"Щодо ситуації з Вороніним скажу наступне... Не треба плутати одне з іншим. Якщо у когось з глядачів народилася б дитина, його що, треба на поле випускати? Ігрова ситуація підказала тренеру, що не треба випускати цього гравця. Не випустив - і не випустив".

"А прив"язувати це до народження дитини Андрія, напевно, не варто, - продовжує Калініченко. - Не треба нічого вигадувати. Воронін розминався у другому таймі, готуючись вийти на поле, але так і не вийшов. Що ж, буває, гравець весь матч розминається, а на поле так і не виходить".

"Втім, якщо казати про мій особистий досвід ігор після народження дитини, то ця подія надає багато сил, велике свято душі і нашкодити ніяк не може. Це щастя. Ти отримуєш тільки позитивні емоції. А чим більше таких емоцій - тим краще граєш".

"Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «"Воронін не вийшов - отже так було потрібно" - Калініченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі