середа, 10 листопада 2010 09:57

"В кожному поєдинку збірна гратиме на максимальний результат" - Яковенко

"В кожному поєдинку збірна гратиме на максимальний результат" - Яковенко

Головний тренер молодіжної збірної України Павло Яковенко прокоментував результати жеребкування фінальної стадії чемпіонату Європи 2011 року.

Нагадаємо, що до групи В разом з українцями потрапили команди Чехії, Іспанії та Англії. Інший квартет команд склали збірні Данії, Ісландії, Білорусі та Швейцарії.

"Так, дійсно, імена суперників, які нам траплялися останнім часом, звучать голосніше і в рейтингу вони вище. Нам у цьому відборі щастить на сильних суперників. Тим не менш, ми знаходили можливість виступати гідно в поєдинках проти цих опонентів", - зазначив наставник української молодіжки.

"На перший погляд, група В дійсно виглядає сильнішою, ніж група А, однак не відомо, як складуться події в фіналі. Приміром, як буде виступати Ісландія, яка перемагала Німеччину", - зазначив тренер.

"Звичайно, поки ми детально не вивчали наших суперників, проте зараз до цього приступимо. Поки можу лише сказати, що в Іспанії, де проповідують технічний футбол, не можна не відзначити Бояна Кркіча, який засвітився ще в юнацькому футболі. Чехія ж проповідує атлетичний футбол. Англія - суміш атлетичного і технічного. Будемо вивчати опонентів і грати в кожному поєдинку на максимальний результат", - підсумував Яковенко.

Молодіжний чемпіонат Європи пройде в Данії з 11 по 25 червня. Збірна Україна стартує на турнірі 12 червня матчем з чехами.

За матеріалами Korrespondent.net

Зараз ви читаєте новину «"В кожному поєдинку збірна гратиме на максимальний результат" - Яковенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі