пʼятниця, 27 серпня 2010 17:03

"В чемпіонаті України є сильніші суперники " - Суркіс про жеребкування ЛЄ

"В чемпіонаті України є сильніші суперники " - Суркіс про жеребкування ЛЄ

Нинішньої осені "Динамо" вперше в історії візьме участь у Лізі Європи. У груповому турнірі команді протистоятимуть голландський АЗ, білоруський БАТЕ і молдавський "Шериф".

"Після тринадцяти турнірів у Лізі чемпіонів та ігор з кращими командами Європи, на цей раз, можна сказати, нам в деякій мірі з жеребкуванням в Лізі Європи пощастило, - поділився враженнями після закінчення жеребкування президент "Динамо" Ігор Суркіс. - Але це не означає , що ми повинні розслаблятися.

Ігор Михайлович вважає, що команда зобов"язана виходити в наступний раунд з першого місця.

"Оскільки чотири з шести ігор проведемо з командами пострадянського простору, через матчі у Лізі Європи, можливо, будемо готуватися до чемпіонату України, де деякі з суперників будуть сильніші", - говорить він.

Крім того "Динамо", за словами Суркіса має набрати максимум очок для клубу та країни в рейтингу УЄФА.

"Вони нараховуються без різниці, в якому турнірі і проти якого суперника граєш. Сподіваюся, наша команда зможе успішно зіграти цієї осені і в Лізі Європи, і в чемпіонаті України", - сказав президент "Динамо".

За матеріалами ФК "Динамо" Київ

Зараз ви читаєте новину «"В чемпіонаті України є сильніші суперники " - Суркіс про жеребкування ЛЄ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі