середа, 21 січня 2009 12:28

"Ювентус" залишився без воротарів

У туринському футбольному клубі "Ювентус" почалася епідемія. Вірусною інфекцією заразився цілий ряд гравців італійської команди. Про це повідомляє tribalfootball.com. Першим захворів голкіпер Джанлуїджі Буффон. Пізніше вірус підхопили обидва його "дублери" - австрійський воротар Алекс Маннінгер та італієць Антоніо Кіменті.

Також симптоми, схожі на симптоми грипу, почали проявлятися у захисника Олофа Мьолльберга і півзахисника Тіагу Мендеша.

Як відзначає інтернет-видання Goal.com, втрата гравців через інфекцію може серйозно ускладнити "Ювентусу" підготовку до матчу з "Фіорентіною", який відбудеться в суботу, 24 січня. Захисник Джорджо Кьєлліні і півзахисник Вінченцо Яквінта в даний час відновлюються через травми, а Мохамед Сіссоко і Крістіан Молінаро не зіграють з "Фіорентіною" через дискваліфікацію.

В тому випадку, якщо всі три голкіпери не зможуть вийти на поле в грі з "Фіорентіною" через вірусну інфекцію, ворота "Ювентуса" в цій зустрічі захищатиме 18-річний Тімоті Ноккі, гравець за молодіжного складу туринців.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «"Ювентус" залишився без воротарів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі