понеділок, 05 липня 2010 09:53

"Тепер пора заявити про себе в Лізі чемпіонів" - Луческу

"Тепер пора заявити про себе в Лізі чемпіонів" - Луческу

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу зі зрозумілих причин залишився задоволений грою своєї команди в матчі за Суперкубок України, в якому "гірники" розтрощили "Таврію" 7:1.

Наставник зазначив, що перемога в матчі дуже важлива і додасть "Шахтареві" впевненості у майбутньому.

"Мені було цікаво подивитися на те, як команда буде виглядати після місяця інтенсивних тренувань. На якийсь час зі строю випали Кравченко та Кривцов. Всі інші провели збір, і ми цьому раді".

За його словами незважаючи на те, що донеччани забили швидкий гол, "Таврія" не зупинилася, і були моменти, коли вони диктували свої умови.

"А наприкінці першого тайму і весь другий ми використовували техніку наших гравців і їх функціональний стан, який за такої спеки був краще, ніж у суперника. Якщо чесно, то це була гра, про яку я мріяв, ми діяли організовано, динамічно. Я задоволений тим, що ми виграли цей трофей ... Ми в боргу перед нашими уболівальниками, перед нашим президентом, тепер пора заявити про себе в Лізі чемпіонів".

"Про суперника дуже складно щось сказати. Ті голи, що ми забили, напевно, повністю деморалізували сімферопольців. "Таврія"- дуже серйозна команда. Впевнений, сьогодні був не її рівень, і ті, хто буде грати з нею в чемпіонаті, будуть мати великі проблеми".

Луческу з задоволенням відгукнувся про дебют в "Шахтарі" екс-гравця запорізького "Металурга" Тараса Степаненка.

"Раз він дебютував, значить, я на нього сподіваюся і впевнений, що Тарас принесе нам користь. І Степаненко, і Тейшейра, і Дуглас Коста - всі вони молоді, їм всього лише по 20 років, у них ще все попереду. Але при цьому достатньо досвідчені, ми вже багато часу разом, і вони розуміють мої вимоги. Я за них радий і впевнений, що цього року ми покажемо для вас дуже видовищний футбол".

Порушена була також тема Ілсіньо.

"Де б він не виявився, він пошкодує про те, що залишив "Шахтар". Мабуть, у нього була така думка: якщо він грає в нашій команді, то в національній збірній не з"явиться. Це його вибір, бажаю Ілсіньо всього найкращого, а ми йдемо далі", - сказав Луческу.

За матеріалами ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «"Тепер пора заявити про себе в Лізі чемпіонів" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі