понеділок, 28 липня 2008 12:26

"Сподіваюся, ще однієї гри у Львові не буде" - Луческу

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу прокоментував офіційному сайту клубу гостьовий матч другого туру чемпіонату України, в якому "гірники" не зуміли переграти львівські "Карпати", - 1:1.

"Добре, що вже закінчилася ця серія з двох львівських матчів. Ми завжди пам"ятаємо, що тут дуже агресивна по відношенню до нас публіка. Сподіваюся, третьої гри у Львові в нас не буде. Як і минулого разу, тиждень тому, ми пройшли через момент відсутності концентрації у наших нападаючих. Нам знову вдалося створити 7-8 голевих моментів, які, на жаль, не були реалізовані. Знову ми почали грати лише після того, як нам був забитий гол, неначе чекали цього. Після пропущеного гола команда повністю віддавала себе боротьбі та мала повну перевагу. Це обставина мене радує в перспективі ігор Ліги чемпіонів. Важливо, що "Шахтар" не опустив руки, бився до кінця. Було видно, що всі хотіли показати себе і змінити результат, досягти позитивного результату зустрічі. Знову ж таки можу сказати, що перед нами була дуже амбітна, мотивована команда, яка максимально використовувала помилку, допущену нами в обороні", - розповів Луческу.

Нагадаємо, що в першому турі, також в гостях, донеччани поступилися іншій львівській команді - ФК "Львів" з рахунком 0:2.

Зараз ви читаєте новину «"Сподіваюся, ще однієї гри у Львові не буде" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі