понеділок, 21 липня 2008 08:28

ФК "Львів" перемагає чемпіона країни

ФК "Львів" перемагає чемпіона країни

ФК "Львів" - дебютант елітного дивізіону у неділю створив головну сенсацію туру, обігравши з рахунком 2:0 донецький "Шахтар".

У першому таймі обидві команди не відзначалися активністю в нападі, але "Львову" вистачило одного моменту, щоб забити. На 24-ій хвилині після прострілу з лівого флангу у Даньківа зрізається м`яч з ноги прямо на Панаса, який на замаху прибирає Вілліана і пробиває у кут воріт Худжамова.

Коли вже розпочався час відліку додаткових чотирьох хвилин з 29 метрів вистрілив Федорчук і м`яч залетів у 9-ку воріт Худжамова, який не зумів врятувати "Шахтар" від другого гола і від поразки.

"Львів" - "Шахтар" 2:0
Голи: Панас 24, Федорчук 90

"Львів": Марущак, Романюк, Ващук, Жданов, Кіцута (Каваців 75), Даньків (Гальчук 80), Федорчук, Панас, Баранець Б., Баранець Г., Гордіенко (Худзік 69)

"Шахтар": Худжамов, Срна, Чигринський, Іщенко, Рац, Хюбшман (Гладкий 67), Фернандіньо, Жадсон (Ілсіньо 46), Вілліан, Адріано (Брандау 46), Селезньов

Попередження: Ващук 21, Баранець Г. 57, Даньків 76 - Брандау 60, Срна 83, Гладкий 86

Зараз ви читаєте новину «ФК "Львів" перемагає чемпіона країни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі