четвер, 15 січня 2009 16:23

"Спартак" підписав півзахисника "Ліверпуля"

Атакуючий півзахисник англійського "Ліверпуля", капітан збірної Ізраїлю з футболу Йоссі Бенаюн перейде до московського "Спартака". Про це повідомляє офіційний сайт телеканалу "Спорт". Трансфер 28-річного футболіста обійдеться російському клубу приблизно у вісім мільйонів фунтів (дев"ять мільйонів євро).

Зарплата Бенаюна в "Спартаку", за даними сайту, складе близько чотирьох мільйонів євро в рік.

Бенаюн є вихованцем клубу "Хапоель" з ізраїльського міста Беер-Шева. У 1998 році Бенаюн перейшов в "Маккабі" з Хайфи і двічі виграв з ним чемпіонат Ізраїлю. У 2002 році Бенаюн став гравцем іспанського "Расінга". У 2005 році ізраїльтянина придбав англійський "Вест Хем", а в липні 2007 року Бенаюн перейшов до "Ліверпуля".

У сезоні-2007/08 Бенаюн провів за "Ліверпуль" 30 матчів в чемпіонаті Англії і забив чотири голи. Літом 2008 року ряд ЗМІ розповсюдили інформацію, що півзахисник залишить "Ліверпуль", проте Бенаюн залишився в команді. У чемпіонаті Англії сезону-2008/09 ізраїльтянин зіграв в 17 матчах і забив один гол. За збірну Ізраїлю Бенаюн провів 69 зустрічей і забив 18 м"ячів.

В тому випадку, якщо інформація про перехід Бенаюна підтвердиться, він стане третім новачком "Спартака" в нинішнє міжсезоння. Раніше склад команди поповнили Денис Бояринцев з ярославського "Шинніка" і Рафаель Каріока з бразильського "Греміо".

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «"Спартак" підписав півзахисника "Ліверпуля"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі