понеділок, 27 вересня 2010 08:36

"Спартак" і "Зеніт" позмагаються за Алієва

"Спартак" і "Зеніт" позмагаються за Алієва
Московський "Спартак" вступив у боротьбу за півзахисника збірної України і московського "Локомотива" Олександра Алієва, повідомляє "Твой День".

Керівництво "Народної команди" готове запропонувати залізничникам вісім мільйонів євро, але все виявилося не так безхмарно.

Хавбека з подвійним громадянством захотів також і лідер російського чемпіонату пітерський "Зеніт". Боси синьо-біло-блакитних в будь-який момент готові перевищити ставку своїх прямих конкурентів і вже дали це зрозуміти новому керівництву "Локомотива".

Таким чином Алієв опинився в центрі трансферного трикутника. З одного боку, в "Локо" хотіли б залишити гравця у себе, однак передбачуваний бюджет клубу на майбутній сезон явно не дозволяє виплачувати йому гідну зарплату.

З іншого боку, підпирає "Спартак". Тут аргументи не менш серйозні, в тому числі і той, що Алієв - вихованець школи червоно-білих. І нарешті третя грань трикутника має на увазі серйозний фінансовий достаток, який чекає на українського півзахисника в "Зеніті". Клуб, який ніколи не відчував нестачу фінансування, готовий запропонувати спортсмену найбільш вигідні умови.

Раніше повідомлялося, що хавбек московського "Локомотива" Олександр Алієв оштрафований керівництвом клубу на 30 тисяч євро.
За матеріалами Korrespondent, Динамо Киев от Шурика
Зараз ви читаєте новину «"Спартак" і "Зеніт" позмагаються за Алієва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі