четвер, 28 жовтня 2010 09:30

"Спартак" Диканя завдав першої поразки "Зеніту"

"Спартак" Диканя завдав першої поразки "Зеніту"
Матч між футбольними клубами "Спартак" (Москва) і "Зеніт", що пройшов у середу, 27 жовтня, завершився перемогою столичних футболістів з рахунком 1:0. Як повідомляє "Чемпионат.ру", єдиний гол забив з пенальті Дмитро Комбаров. Це сталося на 88-й хвилині зустрічі, що пройшла в московських "Лужниках".

Це перша поразка, яку "Зеніт" зазнав у поточному чемпіонаті Росії. В даний час петербурзький клуб займає перше місце в турнірній таблиці. Московський "Спартак" знаходиться на четвертій позиції.

Матч "Спартак" - "Зеніт" в рамках 16-го туру чемпіонату Росії повинен був пройти ще 8 серпня, проте був перенесений через смог.

"Суха" серія воротаря червоно-білих Андрія Диканя склала чотири матчі (396 хвилин). Останній раз він пропускав у грі з "Амкаром" (2:2) 24 вересня. Відзначимо, що в грі з пітерцями Дикань був капітаном "Спартака".

Тим часом, як повідомляє РИА Новости, московські міліціонери не пустили на стадіон "Лужники" 30 людей: Вони були затримані за різні правопорушення. "Більшість з них перебувають у стані алкогольного сп'яніння, деякі намагалися пронести на стадіон заборонені предмети, в тому числі фаєри", - розповів агентству командир ОМОН ГУВС Москви В'ячеслав Хаустов.

Ще близько 30 осіб були затримані після матчу.

Усього, за оцінками правоохоронних органів, за зустріччю "Спартак" - "Зеніт" з трибун стадіону стежили близько 30 тисяч глядачів, у тому числі приблизно чотири тисячі осіб, які приїхали із Санкт-Петербурга.

Раніше 27 жовтня пройшов також перенесений з серпня матч "Динамо" - ЦСКА. Він завершився внічию - 0:0.

"Спартак" Москва - Зеніт 1:0

Гол: Комбаров, 88 (з пенальті)

Динамо - ЦСКА М 0:0

За матеріалами Лента, Football.ua
Зараз ви читаєте новину «"Спартак" Диканя завдав першої поразки "Зеніту"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі