неділя, 28 листопада 2010 11:34

"Сокіл" втратив шанси на фінал чотирьох Континентального кубка

"Сокіл" втратив шанси на фінал чотирьох Континентального кубка

У другому матчі півфінальної стадії хокейного Континентального Кубка "Сокіл" виграючи по ходу матчу, все ж таки поступився клубу "Сендерюйск" і втратив шанси на вихід у Фінал.

Стартова 20-хвилинка не відрізнялася достатком гольових моментів, а найбільш примітний епізод стався на 8-й хвилині, коли Роман Сальников небезпечно зіграв проти латвійця Олександра Мацієвського, за що був вигнаний до кінця матчу (5+20). Його місце в першій ланці посів 20-річний Микита Буценко.

Після перерви обидві команди реалізували три спроби в більшості, завершивши другу третину матчу з мінімальною перевагою українського чемпіона - 2:1. Обидва рази у "Сокола" відзначився ветеран Вадим Шахрайчук (друга і третя шайби на турнірі), а данці реалізували "зайвого" зусиллями 21-річного Фредеріка Сторма.

На екваторі третього періоду з інтервалом у дві хвилини данці зрівняли рахунок, а потім і вийшли вперед зусиллями кращого гравця Данії-2010 - Кіма Люккескова. Матч закінчився з рахунком 2:3.

Матч закінчився, а "Сокіл" позбувся навіть теоретичних шансів на вихід у Фінал чотирьох Континентального кубка.

Вчора, 27 листопада, "Сокіл" у серії буллітів поступився італійському клубу Асіаго.

Сокіл (Київ, Україна) - Сендерйюск (Войенс, Данія) - 2:3 (0:0, 2:1, 0:2)

Сокіл: Карпенко; Климентьєв - О. Благой, Ісаєнко - Срюбко, Катрич - Гунько; Легачов - Шахрайчук - Сальников, Литвиненко - Малов - Цируль, Яковенко - С. Черненко - Матвійчук; Н. Буценко

Сендерйюск: Мішо; Ендрюс - Вілладсен, Холт-Меллер - Ванбальгуе, Макдональд - Дамгорд; Мацієвський - Матеіч - Кьяргорд, Люккесков - Сторм - Геррейро, Франк - Хольм - Карлсен, Мюллер - Лунд - М. Нільсен

Шайби: 26:00 Шахрайчук (1:0 - у більшості), 30:27 Сторм (1:1 - у більшості), 35:54 Шахрайчук (2:1 - у більшості), 48:47 Франк (2:2) , 50:44 Люккесков (2:3).

За матеріалами ХК "Сокіл"

Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" втратив шанси на фінал чотирьох Континентального кубка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі