середа, 13 лютого 2008 08:48

"Сокіл" в першій грі переміг "Нафтовика" з Леніногорська

"Сокіл" в першій грі переміг  "Нафтовика" з Леніногорська
У Відкритому Всеросійському змаганні з хокею серед команд вищої ліги відбулися перші ігри 27-го туру.

Київський "Сокіл" приймав свого сусіда по турнірній таблиці - леніногорський "Нафтовик" - і, вигравши 6:3, ще більше збільшив від нього відрив і закріпився на п"ятому рядку турнірної таблиці.

"Сокіл" упевнено почав поєдинок, навіть не відчувалося, що велика група хокеїстів всього два дні тому грала на турнірі в Голландії. Вже на перших хвилин шайба двічі могла побувати в воротах Олександра Пакуша, але голкіпер виручив свою команду.

Тим несподівано було, що шайба незабаром опинилася в сітці воріт Ігоря Карпенко - відзначився Олександр Мереськін. Проте через дві хвилини Євгеній Пастух розторопно зіграв на п"ятачку і зрівняв рахунок.

Наступні дві шайби були також закинуті одна за одною, але їх в свій актив записали наші хокеїсти. Спочатку Юрій Д"яченко упевнено реалізував буліт, а незабаром Олександр Матвійчук відправив шайбу до сітки з п"ятачка.

Головний тренер "Нафтовика" Андрій Кирдяшов тут же змінив свого голкіпера: замість Пакуша на лід вийшов Микита Давидов.

Кінцівка періоду вийшла для підопічних Олександра Сеуканда складною - з інтервалом в 30 секунд на лавці штрафників опинилися Олег Благой і Сергій Сьомін. Реалізувати більшість до кінця періоду гості не змогли, але ледве почалася друга двадцятихвилинка, як "нафтовики" "розірвали" наших захисників, і Мереськіну не склало труднощів відрізнитися знов.

Зрівняти рахунок гостям вдалося знову ж таки в більшості: в цей час штраф відбував Срюбко, і Антону Селезньову вдався дуже підступний кидок, з яким Карпенко справитися не зумів.

Але і в нашій команді цього дня з реалізацією "зайвого" було все гаразд. Дуже вчасно відзначився ветеран "Сокола" Віталій Литвиненко, який, вийшовши один на один, відправив шайбу точно між щитків Давидова.

Інтрига в матчі протрималася до середини третього періоду. У цей момент у гостей був вилучений Кирило Бібіков, і "Соколу" було потрібно менше 20-ти секунд, щоб закинути п"яту шайбу: точним кидком з середньої дистанції порадував численних глядачів, присутніх в Палаці спорту, Олексій Зоткін.

У такій же манері удруге в цій грі вразив ворота гостей Віталій Литвиненко, шайба якого зафіксувала остаточний рахунок і той факт, що сьогодні "Сокіл" був сильніший - 6:3.

Повторний поєдинок між "Соколом" і "Нафтовиком" відбудеться сьогодні, 13 лютого, в столичному Палаці спорту. Початок о 19 годині.

"Спорт.com.ua"

Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" в першій грі переміг "Нафтовика" з Леніногорська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі