пʼятниця, 30 листопада 2007 17:01

Черномирдін допоможе "Соколу" прорватися в російську Суперлігу

Київський "Сокіл" має достатньо високий рівень гри для того, щоб брати участь в хокейній Суперлігі Росії. Таку думку на вчорашньому прес-бріфінгу висловив журналістам Надзвичайний і Повноважний Посол РФ в Україні Віктор Черномирдін.

- Я вже другий раз присутній на грі "Сокола". Мені подобається ця команда. Напориста, грає з бажанням. Було б бажання - все можливо. Що стосується Суперліги, звичайно, "Сокіл" гідний брати участь в цій першості, - відзначив Черномирдін.

Віктор Черномирдін підкреслив, що для успішного просування, команді необхідно докладати всі зусилля.

- Треба грати, треба вибиватися. Я ще раз можу сказати, знаєте, ми живемо традиціями, і ми пам"ятаємо ті часи, коли "Сокіл" грав в радянському чемпіонаті. Треба ті традиції відродити. Взагалі я можу сказати, що Україна гідна грати в Суперлігі. "Сокіл", звичайно, повинен розуміти, він представляє Україну, - підсумував посол.

При цьому президент Федерації хокею України Анатолій Брезвін відзначив, що Україна для розвитку хокею в країні робить все можливе. Зокрема, на це направлена державна програма "Хокей України".

- Програма вже працює з перспективними будівництвами. Виконана ціла низка організаційних заходів. З розділами всіх обласних центрів підписані договори про виділення земельних наділів для будівництва льодових спортивних палаців, - відзначив Бревзін.

Анатолій Брезвін також повідомив, що в рамках програми проводиться підготовка дитячих команд. Крім того, згідно планам "Хокею України" наступного року повинно з"явитися не меншого 10-12 нових льодових арен, ынформує www.sport.com.ua.
Зараз ви читаєте новину «Черномирдін допоможе "Соколу" прорватися в російську Суперлігу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі