пʼятниця, 11 грудня 2009 10:25

"Сокіл" тріумфував у Мінську

"Сокіл" тріумфував у Мінську

У черговому матчі чемпіонату Білорусі з хокею київський "Сокіл" на виїзді обіграв мінський "Керамін" - 4:2. Кияни ділять 2-3 місце в турнірній таблиці із солігорським "Шахтарем", але при цьому мають гру в запасі.

За перші два періоди мінські глядачі побачили тільки одну закинуту шайбу - в другому періоді Дмитро Цируль вивів "Сокіл" вперед. На початку завершальної двадцятихвилинки господарі відігралися завдяки шайбі Хафізова.

В середині третього періоду "Сокіл" видав ударну п"ятихвилинку і, забивши три шайби, фактично вирішив долю матчу: у киян відзначилися Черненко, Побєдоносцев і Яковенко. "Керамін" лише на останній хвилині гри зумів скоротити розрив в рахунку - 4:2 перемога "Сокола".

"Керамін" (Мінськ, Білорусія) - "Сокіл" (Київ, Україна) - 2:4 (0:0, 0:1, 2:3)

Шайби: 29:11 Цируль (0:1), 42:46 Хафізов (Пономарьов, Чорноок, 1:1), 49:53 Черненко (Ладигін, Безщасний, 1:2), 51:17 Побєдоносцев (Литвиненко, Олецький, 1:3), 52:10 Яковенко (Гунько, Черненко, 1:4), 59:45 Зозулін (Хафізов, Пономарьов, 2:4 - біл.)

Олександр Сеуканд (Сокіл):

- Важка гра, як і всі матчі з "Кераміном". Мабуть, нам просто пощастило, що ми зуміли забити після того, як рахунок став рівним.

Сергій Петухов (Керамін):

- Не викликає сумнівів, що майстерність киян вища за нашу. Незібраність і провали стали причиною вже третьої поразки поспіль.

За матеріалами ХК "Сокіл", Liga.net

Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" тріумфував у Мінську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі