вівторок, 07 грудня 2010 10:57

"Сокіл" програв у 60-ий день народження Сеуканда

"Сокіл" програв у 60-ий день народження Сеуканда

Хокеїсти "Сокола" не змогли потішити свого наставника-ювіляра Олександра Сеуканда перемогою. В день гри Олександр Юрійович святкував 60-річчя.

Тим часом, екс-"сокіл" Олександр Побєдоносцев продовжив незмінну традицію забивати у ворота свого колишнього клубу.

Рівність сил між "бронзовою" і четвертою командами за підсумками минулого сезону спостерігалося лише в першому періоді, в якому окрім двох шайб глядачі побачили ще й нереалізований булліт у виконанні Сергія Климентьєва.

Рефері призначив його за знос нашого захисника, коли той вийшов з лави штрафників і втік на рандеву з воротарем Олексієм Семеновим. Ювіляр Олександр Сеуканд спробував було відрядити на виконання штрафного кидка Вадима Шахрайчука, але рефері відмовив, а Климентьєв промахнувся.

Шкереберть справи у "Сокола" пішли з самого початку другого періоду, коли 39-річний Олег Антоненко, який починав цей сезон у пермському "Молоті" разом з Вадимом Аверкіним, реалізував більшість кидком у ближній для Сімчука кут (штраф відбував Климентьєв). Далі - більше. Гості один за одним почали "хапати" вилучення (Буценко, Срюбко, Тимченко), поки в одному з епізодів від синьої лінії черговий "привіт" колишнім одноклубникам не передав Олександр Побєдоносцев - 3:1.

Після цієї шайби Олександр Сеуканд спробував було перевернути хід матчу, зробивши заміну воротаря і перейшовши на гру в три ланки (посадив в запас Лєгачова, Буценка і Слюсаря), проте цей хід себе не виправдав. До всіх бід в середині матчу травму отримав Олег Благой (шайба потрапила в незахищену частину тулуба), після чого захисника зі сторонньою допомогою забрали з льоду, а "Соколу" довелося догравати зустріч у два лівих (Климентьєв, Катрич) і три правих захисника (Тимченко, Срюбко, Рябенко).

У завершальному відрізку чемпіони України трохи вирівняли гру і навіть мали шанс скоротити розрив у рахунку у форматі "5 на 3", проте своїм шансом не скористалися. А от Арсеній Бондарєв, який повинен був почати сезон-2010/11 разом із Сімчуком, Климентьєвим та іншими хокеїстами "Будівельника" в КХЛ, не втратив можливості закинути в контратаці "два в одного" - 4:1.

ХК "Гомель" (Білорусь) - "Сокіл" (Київ, Україна) - 4:1 (1:1, 2:0, 1:0)

Шайби: 3:58 Маркелов (Філічкін) (1:0), 17:56 Шахрайчук (Катрич, Малов) (1:1), 20:21 Антоненко (А. Усенко, Жидких) (2:1 - більш.), 27:20 Побєдоносцев (Огородников, І. Усенко) (3:1 - більш.), 57:30 Бондарєв (Огородников, Джума) (4:1).

11:17 Климентьєв не реалізував штрафний кидок (воротар).

Кидки: 40 (9 +18 +13) - 27 (13 +5 +9).

Штраф: 6 - 16.

Кращі: Антоненко, Побєдоносцев - Балабан.

За матеріалам ХК "Сокіл"

Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" програв у 60-ий день народження Сеуканда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі