вівторок, 30 жовтня 2007 14:02

"Сокіл" отримав духовного наставника від Митрополита Володимира

Предстоятель УПЦ Блаженнійший Митрополит Київський і всієї України Владимир прийняв делегацію керівників Федерації хокею в України на чолі з президентом Федерації Анатолієм Берзвіним і президентом хокейного клубу "Сокіл" Євгеном Імасом, інформує www.sokol.kiev.ua.

В ході бесіди Блаженнійший Владика підкреслив важливість пропаганди фізкультури і спорту в затвердженні здорового способу життя, особливо в молодіжному середовищі, необхідність відродження спортивних шкіл і клубів, що принесли славу Україні. Він відзначив, що, не дивлячись на всі труднощі, хокейна збірна України показує високі результати, бере участь у фіналах чемпіонатів світу і Європи. За заслуги перед Церквою і державою в справі фізичного виховання молоді і високі спортивні досягнення він удостоїв гостей високих церковних нагород - ордени на честь 15-летия Харківського Архієрейського Собору.

Керівники федерації подякували Предстоятеля Православної Церкви за високу оцінку їх праць і поводилися з проханням призначити духовного наставника для хокейного клубу "Сокіл". Блаженнійший Митрополит благословив на цю роботу клірика Свято-Геогиевського храму столиці священика Іоанна Хорошковатого і побажав хокеїстам спортивних перемог.
Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" отримав духовного наставника від Митрополита Володимира». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі