середа, 28 липня 2010 09:50

"Щоб виграти наступну гру, нам потрібна рука Бога" - наставник "Гента"

"Щоб виграти наступну гру, нам потрібна рука Бога" - наставник "Гента"

Наставник "Гента" Франк Дюрі на післяматчевій прес-конференції виглядав засмученим. В його словах звучало чітке розуміння того, що шансів відіграти фору в три м"ячі в матчі-відповіді Ліги чемпіонів проти київського "Динамо" у футболістів бельгійського "Гента" немає.

"Нашою метою було забити гол на початку. Але нам це не вдалося, адже команда суперника виявилася занадто сильною".

Разом з тим тренер намагався бути оптимістом.

"Якщо твоя команда програє 0:3, це означає, що пройти далі буде дуже важко. Але я також люблю перемагати, і постараюся зробити все можливе, щоб виграти в матчі-відповіді. Це дуже добре для досвіду команди в цілому. У матчі-відповіді я б хотів показати ті якості, які ми не змогли показати в Києві. Щоб виграти наступну гру з рахунком 4:0 нам буде потрібна рука Бога".

Не обійшлося і без порівняння українського та бельгійського чемпіонатів.

"Київське "Динамо" дуже сильна команда в Україні. "Гент"- це маленька команда Бельгії, яка зайняла друге місце в національному чемпіонаті. У грі проти "Роми" наша команда програла 1:7. Перша команда Бельгії у грі з французьким "Ліоном" програла 0:5. Рівень чемпіонату Бельгії нижче, ніж рівень чемпіонату в Україні. Я не бачу шансів у гравців з Бельгії грати в такій команді як "Динамо" Київ, так само як і наша національна команда навряд чи буде сильно грати на європейському рівні . У вас є "Динамо" і "Шахтар"."

Наставник упевнений, що в матчі з "Динамо" його команда зробила краще, на що була здатна.

"Можливо років через десять ситуація зміниться. Сміятися з нашої команди не варто. Якщо ви їдете на маленькій машині, ви не зможете обігнати" Порш "або" Феррарі ", навіть якщо б ви були кращим гонщиком у світі".

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Щоб виграти наступну гру, нам потрібна рука Бога" - наставник "Гента"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі