пʼятниця, 18 грудня 2009 10:29

"Слова президента "Таврії" - вигадка" - Ігор Суркіс

"Слова президента "Таврії" - вигадка" - Ігор Суркіс

Почесний президент "Таврії" Сергій Куніцин звинуватив господарів каналу ТЕТ в спробі купити голос кримського клубу на зборах Прем"єр-ліги. За його словами, це відбувалося під час переговорів з кримчанами про вступ в альтернативний телепул, куди входять "Дніпро", "Арсенал", "Кривбас", "Динамо" і "Металіст".

"Умови нам запропонували цікаві: $700 тисяч за сезон (тоді як Прем"єр-ліга - 700 тис. грн.). Але, по-перше, договір розрахований на 10 років, по-друге, передбачав, що на засіданнях учасників Прем"єр-ліги ми повинні голосувати так, як скажуть господарі ТЕТ. Це ні в які ворота не лізе..."

"Слова Куніцина - вигадка. Про те, що треба голосувати так чи інакше, я йому не говорив. А те, що контракт на 10 років... Людина або марила, або не бачила документів, які йому пропонували. У мене договір на рік", - відреагував на звинувачення президент "Динамо" Ігор Суркіс, який пояснив, що йому і шефові "Дніпра" Ігорю Коломойському в рівних долях належить 49% групи каналів, в яку входять ТЕТ, "1+1" і "Кіно".

За матеріалами Сегодня

Зараз ви читаєте новину «"Слова президента "Таврії" - вигадка" - Ігор Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі