неділя, 16 серпня 2009 12:45

"Сівасспор" посилиться форвардом збірної Алжира

"Сівасспор" посилиться форвардом збірної Алжира

Форвард збірної Алжира Хамер Буазза незабаром може стати гравцем віце-чемпіона Туреччини - "Сівасспора". 24-річний Буазза в "Фулхемі" не зумів пробитися в основу, і минулий сезон провів в оренді в інших клубах. До січня Буазза грав в "Чарльтоні", а другу половину сезону 2008/2009 провів у "Бірмінгем Сіті". Тепер керівництво лондонського клубу вирішило і зовсім продати алжирця.

"Я дійсно дуже близький до підписання контракту з "Сівасспором", і в найближчий день я поставлю підпис під угодою з турецьким клубом, тоді можна буде і відкрити деталі операції. Я стежив за цією командою, вона успішно виступила в минулому сезоні, ледь не ставши чемпіоном країни, потрапила в Лігу чемпіонів. Я хочу допомогти команді втриматися на цьому ступені", - заявив Буазза.

24-річний форвард в Англії, окрім вищезгаданих клубів, виступав також за "Вотфорд" і "Свіндон Таун". Всього за роки виступів в Англії Буазза, який грає також на позиції лівого інсайда, забив 16 м"ячів. У збірній Алжира в його активі 8 матчів і 1 забитий м"яч.

Терикон

Зараз ви читаєте новину «"Сівасспор" посилиться форвардом збірної Алжира». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі