понеділок, 24 листопада 2008 14:48

"Шевченко готовий внести свій внесок. У всіх буде свій шанс" - Анчелотті

Після образливої нічиєї з "Торіно", тренер "Мілана" Карло Анчелотті вирішив дати арбітрам урок суддівства, але і свою команду не похвалив за те, що вона знову пропустила "Інтер" вперед. Туринці зрівняли рахунок завдяки пенальті, призначеному за рахунку 2:1.

"Не хочу коментувати суддівство, просто хочу сказати, що за правилами, які ми разом з офіційними особами обговорювали цього літа, не можна вважати умисним порушенням правил ситуацію, коли м"яч рикошетом відлітає в руку від іншої частини тіла", - сказав Анчелотті. У епізоді, що привзів до 11-метрового, м"яч дійсно спочатку потрапив в стегно Кахи Каладзе, а вже потім в руку. Схожий випадок був в першому таймі, коли удар Роналдіньо потрапив в руку Франсеско Праталі, але тоді пенальті призначений не був".

Крім того, тренер сказав пару слів про Андрія Шевченка, який вийшов на поле в кінці матчу. "Останнім часом Шевченко дуже добре працює і готовий внести свій внесок до загальної справи, - говорить Анчелотті. - На нас чекає ще багато ігор, і у всіх буде свій шанс".

Sport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"Шевченко готовий внести свій внесок. У всіх буде свій шанс" - Анчелотті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі