субота, 23 жовтня 2010 16:53

"Севастополь" виграв битву аутсайдерів

"Севастополь" виграв битву аутсайдерів
Запорізький "Металург" продовжує бити антирекорди чемпіонату України. 14 матчів без перемог, у них - всього 4 забитих голи.

У матчі з "Севастополем" у запорожців були декілька моментів, до того ж, невпевнено грав голкіпер "моряків" Сокоренко. Але "Метал" зараз знаходиться в такому розібраному стані, що просто не розуміє, як забивати. Хоча, начебто, у першому таймі виглядав краще господарів. Втім, незважаючи на жвавість гри, якість її з обох сторін залишала бажати набагато кращого.

Але "Севастополь" очевидно більше хотів перемогти. Він і домігся перемоги. Все зробили три колишні гравці "Шахтаря": Агахова скинув м'яч під удар Левандовського, той влучив у поперечину, а на добиванні першим виявився Бредун, який бічними "ножицями" в акробатичному стрибку послав м'яч у сітку.

Що ж, схоже, шансів залишитися у Прем'єр-лізі у запорожців майже не залишилося. Адже команда ще ніколи у своїй історії не залишала вищий дивізіон.

Чемпіонат України.

14-й тур.

"Севастополь" - "Металург З" 1:0 (0:0)

Голи: Бредун, 54 (1:0)

"Севастополь": Сокоренко; Шандрук; Шевелюхін; Левандовскі; Ківа; Нено (Култишев, 24); Зборівський; Болохан; Поліщук (Жабокрицький, 58); Бредун; Агахова (Шевчук А., 64)

"Металург З": Безотосний; Вернидуб (Хайдучек, 58); Тейку; Невмивака; Тігорєв; Аржанов; Опанасенко; Єрьоменко Д. (Рібейро, 65); Польовий; Татанашвілі (Алозіє, 58); Жуніор

Попередження: Бредун, 85 - Єрьоменко Д., 48; Тігорєв, 63; Аржанов, 69
По материалам Террикон
Зараз ви читаєте новину «"Севастополь" виграв битву аутсайдерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі