неділя, 27 вересня 2009 13:51

"Сампдорія" обіграла "Інтер" і очолила італійський чемпіонат (ВІДЕО)

"Сампдорія" обіграла "Інтер" і очолила італійський чемпіонат (ВІДЕО)

Генуезька "Сампдорія" з мінімальним рахунком обіграла "Інтер" та потіснила чемпіона Італії з першого місця в турнірній таблиці. Єдиний гол на 72-й хвилині забив Джампаоло Паццині. Посунути "Сампу" зможе тільки "Ювентус", який ще зустрінеться з "Болоньєю".

До перерви небезпечні моменти біля воріт обох команд можна було перерахувати пальцями однієї руки. Суперники більше намагалися нейтралізувати один одного, ніж будувати атакуючі комбінації. З цікавого можна згадати хіба що сильний удар Естебана Камб"яссо, але Лука Кастелацці контролював ситуацію. А наприкінці тайму підступний удар Рето Циглера кулаком відбив Жуліо Сезар.

А от друга половина матчу виявилася значно цікавішою. Обидві команди розкрилися, тому що нульова нічия - на руку суперникам по чемпіонату. На 56-й хвилині удар Балотеллі з рикошетом від захисника виявився складним завданням для Кастелацці, але воротар "Сампдорії" з ним успішно впорався, а Міліто не встиг на добиванні. Дві хвилини потому настала черга господарів. Спочатку Паццині не потрапив у ворота з чудової позиції, а потім захисник "Інтера" Сантон завалив у своєму штрафному Андреа Полі, але арбітр зустрічі Нікола Ріццолі показав продовжувати гру.

Моурінью замінив Балотеллі на Ківу, а замість Вієйра більше орієнтованого на атаку Деяна Станковича, проте на 71-й хвилині міланці пропустили разючу контратаку у виконанні Паломбо і Маннінен. Останній видав шикарний пас на Паццині, який вразив ворота Сезара - 1:0.

Врятувати гру мав би Рікарду Куарежма, і саме португалець забив м"яч на 83-й хвилині, але взяття воріт було скасовано через офсайд Лусіо, який необачно торкнувся м"яча. "Сампдорія" намагалася "засушити" рахунок і загалом вдало із завданням впоралася, незважаючи на відчайдушний фінальний штурм "Інтера". 1:0 - перша поразка Жозе Моурінью в цьому сезоні.

Терикон

Зараз ви читаєте новину «"Сампдорія" обіграла "Інтер" і очолила італійський чемпіонат (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі