четвер, 16 жовтня 2008 13:26

"Шахтар" втрачає двох ключових гравців

За тиждень до матчу групового турніру Ліги чемпіонів, в якому футболісти "Шахтаря" приймають вдома лісабонський "Спортінг", свого прямого конкурента в боротьбі за другу путівку в плей-офф (перше місце в цій групі майже беззастережно віддається "Барселоні"), чемпіони України втратили двох бразильських гравців.

Форвард Луіс Адріану опинився на операційному столі з приводу апендициту, а в бронзового медаліста Олімпіади в Пекіні півзахисника Ілсіньйо був діагностований перелом п"ятої пліснової кісточки на лівій нозі, і в минулий вівторок він був прооперований в одній з клінік Барселони.

Якщо Адріану, за прогнозами медиків, зможе повернутися на поле в листопаді, то для Ілсіньйо сезон, швидше за все, вже закінчений. "Шахтар" має право в черговий раз нарікати на повороти долі: два тижні тому обидва бразильці були одними з кращих в донецькому матчі Ліги чемпіонів з "Барселоною" (1:2), якій вдалося вирвати перемогу лише на останніх секундах доданого часу, і гол у ворота каталонців записав на свій рахунок Ілсіньйо.

Вчора оранжево-чорні тренувалися на базі "Кірша" в дворазовому режимі. Футболісти збірної України повернулися ще у неділю, а Даріо Срна, який пропускав відбірний матч Хорватія - Андорра через дискваліфікацію, приєднався до партнерів у вівторок.

Для повного кворуму (не рахуючи, зрозуміло, двох травмованих бразильців) не вистачає поляка Маріуша Левандовського, який вчора ввечері грав за збірну Польщі в Словаччині, і болівійця Марсело Морено, який відзначився дублем в матчі з Уругваєм, передає sport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" втрачає двох ключових гравців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі