неділя, 22 лютого 2009 14:46

"Шахтар" полетить в Лондон на день раніше

"Шахтар" полетить в Лондон на день раніше

Снігопади, що звалилися на Донецьк, і серйозне пониження температури в регіоні змусили "Шахтар" змінити свої плани з приводу відправки на звітний матч 1/16 фіналу Кубка УЄФА з "Тоттенхемом". Мірча Луческу ухвалив командирське рішення і переніс виліт до Лондона з 24 на 23 лютого.

Зрозуміло, це дещо додало клопоту службам, які забезпечують виїзні заходи донецької команди. Але всі організаційні питання вдалося оперативно вирішити, і в понеділок, в 10.00, повинен відбутися виліт гравців, тренерів "Шахтаря", працівників клубу, що беруть участь в проведенні матчу, і групи українських журналістів в столицю Великобританії, пише прес-служба ФК "Шахтар".

Gazeta.ua нагадує, що у першому матчі 1/16 фіналу Кубка УЄФА "гірники" на своєму полі обіграли лондонський "Тоттенхем" (2:0).

Рахунок у матчі відкрили аж на 78-й хвилині, коли після розіграшу штрафного, м"яч полетів до воріт "Тоттенхема", і Селезньов головою відправив його у ворота суперника.

На 88-й хвилині "гірники" подвоїли перевагу. Жадсон змістився з центру штрафної вліво і майстерно, хоча і не дуже сильно,  пробив у лівий нижній кут воріт Гомеса. Заскочений зненацька голкіпер не зміг відбити удар.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" полетить в Лондон на день раніше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі