пʼятниця, 20 лютого 2009 18:49

Фани "Шахтаря" не винні в побитті англійців

Фани "Шахтаря" не винні в побитті англійців

Члени офіційного фан-клубу ФК "Шахтар" не брали участі у побитті вболівальників "Тоттенхема". Про це кореспонденту "УРА-ІНФОРМ.Донбасс" сьогодні, 20 лютого, повідомив менеджер по роботі з фан-рухом донецького клубу Сорокін Денис.

"Наші фанати не брали участі у побитті англічан. Вони були на стадіоні і займалися підготовкою до матчу", - стверджує Сорокін.

Він також припустив, що так могли вчинити звичайні хулігани.

При цьому Сорокін підкреслив, що така поведінка донеччан відносно англійських уболівальників не позначиться на поїздці фанатів "Шахтаря" на матч-відповідь до Англії. За його словами, окремі інциденти не можуть вплинути на відносини між шанувальниками футболу.

Нагадаємо, вчора, 19 лютого, в Донецьку в районі бібліотеки ім. Н.К. Крупської фани донецького "Шахтаря" побили вболівальників лондонського "Тоттенхема", які гуляли в центрі Донецька. Нападники - група підлітків (приблизно 30 чоловік), при цьому англійців було усього 4. Гостям міста було завдано численних ударів, але їм вдалося вирватися від нападників і сховатися.

Також вчора в Донецьку на стадіоні "Олімпійський" відбувся матч між донецьким "Шахтарем" і лондонським "Тоттенхемом". Матч закінчився з рахунком 2:0.

УРА-ІНФОРМ.Донбасс, Фанат

Зараз ви читаєте новину «Фани "Шахтаря" не винні в побитті англійців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі