неділя, 05 вересня 2010 11:58

"Шахтар" переміг "Рапід" у товариському матчі

"Шахтар" переміг "Рапід" у товариському матчі

Донецький "Шахтар" з користю використав паузу в чемпіонаті України, провівши спаринг з бухарестським "Рапідом". До столиці Румунії Мірча Луческу взяв лише 16 футболістів, хоча "Рапід" так само не зміг задіяти всіх найсильніших.

Господарі повели в рахунку незадовго до перерви - після атаки по правому флангу Сесіна сходу пробив з лінії штрафного майданчика, направив м"яч у кут воріт Худжамова. Проте вже в дебюті другого тайму гірники не тільки відновили рівновагу, а й вийшли вперед.

Причому, обидва рази успіх "Шахтарю" принесли розіграші кутового. Спочатку Кучер замкнув прострільну передачу Луїса Адріано, а через 12 хвилин Вілліан точно пробив у дальній нижній кут - 2:1. Він був названий найкращим гравцем "гірників" у матчі.

Контрольний матч

"Рапід" (Бухарест, Румунія) - "Шахтар" (Україна) - 1:2 (1:0)

Голи: Сесіна, 45 (1:0); Кучер, 48 (1:1); Вілліан, 60 (1:2)

"Шахтар": Худжамов (Тетенко, 67); Кучер; Іщенко; Чижов; Шевчук В. (Олійник, 87); Гай (Опарін, 77); Тейшейра; Вілліан; Жадсон (Чурко, 83); Луїс Адріано, Морено (Юрченко , 79).

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" переміг "Рапід" у товариському матчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі