понеділок, 18 травня 2009 12:55

"Шахтар" і "Вердер" розсудить "друг" Зідана

"Шахтар" і "Вердер" розсудить "друг" Зідана

Суддівський комітет УЄФА призначив обслуговувати фінал Кубка УЄФА між "Шахтарем" і "Вердером", який відбудеться в цю середу на стадіоні "Шюкру Сарачоглу" в Стамбулі, іспанського рефері Луіса Медіну Кантальєхо.

Під час фінального поєдинку Кантальєхо допомагатимуть троє його земляків. Лінійними арбітрами призначені Хесус Кальво Гуадамуро і Роберто дель Паломар, четвертим рефері - Альфонсо Перес Буруль.

Кантальєхо 45 років. З 2002 року уродженець Севільї має статус рефері міжнародної категорії. Зараз на його рахунку 45 ігор в турнірах під егідою УЄФА. Цього сезону він відсудив шість зустрічей в Лізі чемпіонів УЄФА, включаючи матч-відповідь 1/4 фіналу "Челсі" - "Ліверпуль" на "Стемфорд Брідж" і перший матч 1/8 фіналу "Інтернаціонале" - "Манчестер Юнайтед" на "Джузеппе Меацца".

Іспанський рефері був помічником головного арбітра фіналу ЧС-2006 Орасіо Елісондо, і саме Кантальєхо повідомив Елісондо про те, що Зінедін Зідан ударив головою в груди Марко Матерацці. Після цього Зідан отримав червону картку.

За матеріалами Football.ua, UEFA, "Gazeta.ua"

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" і "Вердер" розсудить "друг" Зідана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі