вівторок, 15 грудня 2009 14:57

"Рубін" зберіг Сємака і ще двох гравців

"Рубін" зберіг Сємака і ще двох гравців

Капітан казанського "Рубіна" Сергій Сємак уклав з клубом новий контракт. Угода підписана за схемою "один плюс два": Сємак відіграє за "Рубін" один рік і матиме можливість продовжити контракт ще на два роки. Про підписання нового договору з гравцем 15 грудня оголосив головний тренер команди Курбан Бердиєв, повідомляє "Советский спорт".

Сергій Сємак перейшов в "Рубін" перед початком сезону-2008 і виграв з казанцями два чемпіонати Росії. Раніше він виступав за ФК "Москва", французький ПСЖ, московські ЦСКА і "Асмарал". У листопаді російські ЗМІ писали, що ЦСКА зробив "Рубіну" пропозицію про перехід Сємака, але у результаті футболіст залишився в казанському клубі.

"Рубін" також підписав новий контракт з центральним захисником Романом Шароновим. Угода підписана за схемою "один плюс два". Крім того, контракт з клубом (за схемою "два плюс один") уклав захисник Віталій Кальошин. У 2009 році він грав за "Рубін" на правах оренди, а контракт гравця належав ФК "Москва".

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «"Рубін" зберіг Сємака і ще двох гравців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі