середа, 11 лютого 2009 13:20

"Реал" візьме Кріштіану Роналду в кредит

"Реал" візьме Кріштіану Роналду в кредит

Мадридський "Реал" візьме крупний кредит на придбання атакуючого півзахисника "Манчестер Юнайтед" і збірної Португалії, володаря "Золотого м"яча" і призу найкращому гравцеві світу ФІФА Кріштіану Роналду. Керівництво банку Banco Santander вже дало згоду задовольнити запит мадридського клубу про кредит на суму 70 мільйонів євро, повідомляє lenta.ru з посиланням на інтернет-видання Goal.com.

Banco Santander є одним з найбільших банків Європи. Він спонсорує команду "Формули-1" Mclaren Mercedes, а також Кубок Лібертадорес - найбільший клубний футбольний турнір Південної Америки.

В тому випадку, якщо "Реалу" вдасться домовитися про перехід Кріштіану Роналду, операція відбудеться в червні 2009 року. Передбачається, що мадридський клуб заплатить за португальця близько ста мільйонів євро, причому значну частину цієї суми складатиме взятий в Banco Santander кредит. Решту коштів на покупку Роналду "Реал" виділить з клубного бюджету.

Останнім часом в іспанській пресі регулярно з"являються відомості про трансфер Роналду в "Реал". 13 січня 2009 року відомий іспанський журналіст Гільєм Балаге заявив, що угода про перехід гравця вже досягнута. Спочатку Балаге розмістив цю інформацію на власному сайті, а потім фактично повторив її в своїй статті в газеті AS.

Балаге стверджував, що Роналду домовився про трансфер з президентом "Реала" Рамоном Кальдероном. 16 січня Кальдерон пішов у відставку, і його місце тимчасово зайняв Вісенте Болуда. За даними Goal.com, Болуда має намір провести переговори про перехід Роналду, щоб використовувати домовленість про трансфер гравця в передвиборній боротьбі за пост президента "Реала".

Зараз ви читаєте новину «"Реал" візьме Кріштіану Роналду в кредит». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі