пʼятниця, 02 липня 2010 14:20

"Реал" готовий викласти 24 мільйони євро за Джеррарда

"Реал" готовий викласти 24 мільйони євро за Джеррарда

"Реал" зробив офіційну пропозицію про трансфер капітана "Ліверпуля" Стівена Джеррарда. Мадридський клуб готовий заплатити за півзахисника 24 мільйони євро, стверджує Marca.

Клуби вступили в контакт в минулий вівторок. При цьому, за інформацією газети, англійці хочуть за Джеррарда 30 мільйонів. Ще не відомо, чим завершилися переговори, проте очікується, що вони будуть продовжені.

У минулому сезоні Джеррард провів у чемпіонаті Англії 33 матчі, забив 9 голів і віддав 7 гольових передач.

Новий головний тренер "Ліверпуля" Рой Ходжсон визнав, що буде безсилий у випадку, якщо Стівен Джеррард захоче залишити команду.

"Я можу тільки вмовити Джеррарда і сказати, що якщо він залишиться, у нас вийде хороший сезон. Але Стівену потрібні не порожні обіцянки. Він чекає дій від клубу, чекає, що в команду прийдуть футболісти його рівня.

Стівен чудово знає, що на даний момент я цього гарантувати не можу. І він не стане поважати мене, якщо зараз я наговорю йому всякої нісенітниці, яка не відповідає дійсності ", - зазначив Ходжсон.

За матеріалами Sports.ru, Советский спорт

Зараз ви читаєте новину «"Реал" готовий викласти 24 мільйони євро за Джеррарда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі