понеділок, 29 вересня 2008 20:30

"Проти "Реала" зіграємо в атакуючий футбол" - Тимощук

Півзахисник санкт-петербурзького "Зеніту" Анатолій Тимощук висловив свою думку про суперника по другому туру групового етапу Ліги чемпіонів - мадридський "Реал".

"З "Ювентусом" у нас було багато передумов для узяття воріт. У вівторок ми будемо більше атакувати, ніж оборонятися. Тому, не зважаючи на це, я вважаю, що треба зіграти організовано й ті моменти, які ми створимо, необхідно реалізовувати".

"З гравців суперника можу відзначити Рауля та Касільяса. Це гравці, які визначають і стиль, і характер команди, тому саме вони мені більше всього імпонують. Що стосується головного тренера "вершкових" Бернда Шустер, то це тренер, який любить дисципліну і організацію у футболі. Він проводить свій власний аналіз, не прислухаючись до іншої думки. Завтра він постарається налаштувати своїх підопічних на той футбол, який останнім часом показує "Реал", - сказав український хавбек в ході передматчевої прес-конференції пітерського клубу.

"Зеніт" і "Реал" почнуть матч у вівторок, 30 вересня, о 19-30 за київським часом.

"Чемпионат"

Зараз ви читаєте новину «"Проти "Реала" зіграємо в атакуючий футбол" - Тимощук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі