середа, 05 січня 2011 12:24

"Пропозицій з "Динамо" не надходило" - Девіч

"Пропозицій з "Динамо" не надходило" - Девіч

Нападник харківського "Металіста" і збірної України Марко Девіч, як і раніше перебуває в повному невіданні щодо своєї подальшої футбольної долі. Про це повідомляю "Сегодня".

Термін дії нинішнього контракту футболіста з його клубом завершується через півроку, але Металіст поки що не виявляє особливого завзяття укласти з Девічем нову угоду.

У зв'язку з цим, наприкінці минулого року в ЗМІ з'явилася інформація, що футболіст може продовжити свою кар'єру в "Динамо". Втім, сам Девіч ці чутки не підтверджує.

"Ясність з моїм клубним майбутнім ще не настала. Переговорів про продовження контракту з "Металістом", який закінчується влітку, поки немає, - цитує Девіча "Сегодня". - "Динамо"? Ні з ким звідти я ще не говорив і пропозицій від них не надходило. Але про киян можу сказати тільки найкраще - для України і Європи це великий клуб ".

Раніше повідомлялося, що нападаючий харківського "Металіста" і збірної України Марко Девіч до цих пір не знає, де він продовжить свою футбольну кар'єру.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «"Пропозицій з "Динамо" не надходило" - Девіч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі