четвер, 02 грудня 2010 16:54

Марко Девіч може залишити "Металіст"

Марко Девіч може залишити "Металіст"

Доля Марко Девіча турбує всіх вболівальників харківського клубу, вважає Террикон. Одного з лідерів нинішнього "Металіста" немов підмінили - на всі дев'яносто хвилин гри нападника не вистачає (принаймні, Мирон Маркевич вважає за краще заздалегідь відправляти гравця в роздягальню).

Уболівальникам не вистачає уваги тридцять третього номера. Марко, останнім часом, навіть не дякує публіці за оплески на свою адресу.

Причину такої невластивої йому поведінки Девіч розповів після матчу з "Дебреценом":

"Через півроку в мене закінчується контракт. У мене була розмова з керівництвом на цю тему, але ні до чого конкретного поки ми не дійшли. Залишуся в команді чи піду - важко відповісти. Шанси 50 на 50".

Найімовірніше, серб з українським паспортом вже підшукує собі нову команду. Нагадаємо, що вже за півроку до закінчення контракту футболіст має право підписати попередній контракт зі своєю новою командою. Тому туман над майбутнім Девіча може розсіятися вже під час зимової перерви.

Нагадаємо, сьогодні, 2 грудня, нападник Олександр Ковпак підписав контракт з київським "Арсеналом". Угода розрахована на три роки. У столичний клуб один з кращих форвардів Прем'єр-ліги переходить на правах вільного агента, оскільки термін дії його контракту з "Таврією" закінчується наприкінці грудня 2010 року.

Зараз ви читаєте новину «Марко Девіч може залишити "Металіст"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі