субота, 04 липня 2009 12:35

"Пов"язку Маттеуса зберігаю у банці" - Тимощук

"Пов"язку Маттеуса зберігаю у банці" - Тимощук

Півзахисник мюнхенської "Баварії" Анатолій Тимощук розповів про капітанську пов"язку знаменитого німецького футболіста Лотара Маттеуса, яка стала для нього щасливим талісманом.

- Колись в "Баварії" на позиції опорника панував Лотар Маттеус, яким ви завжди захоплювалися.

- Маттеус в його найкращих кондиціях мені дійсно дуже подобався. Я з ним, до речі, кілька разів спілкувався - він справив на мене позитивне враження.

- Уявляю, як гірко, що ви втратили капітанську пов"язку Маттеуса, яку вам подарував один з тренерів "Шахтаря"...

- А я її знайшов. Тепер вона лежить в камері схову "Дойче Банку".

- Жартуєте?

- Ні, серйозно, вона знайшлася. І дійсно зберігається в банку.

- А чому там?

- Виїжджаючи у відпустку, всі цінні речі залишив в банківському сховку. В тому числі і пов"язку, яка для мене дуже дорога. Адже вона щаслива - я в ній дуже багато що виграв. Коли втратив, дуже засмутився. А знайшов, можна сказати, випадково - в останній день на зенітівській базі.

Вже зібрав всі речі і виходив з кімнати, але в останню мить чомусь вирішив повернутися. Тут її і виявив - в журналі між сторінками. Дуже зрадів! І втрачати більше не хочу. У тому ж банку, до речі, і моя футболка, яка літала в космос. Грав у ній в чемпіонському матчі проти "Сатурну", а потім друзі відправили її на орбітальну станцію. На ній підписи всіх космонавтів, які протягом півроку там побували.

- Маттеус історію з пов"язкою знає?

- Напевно. Я з ним востаннє спілкувався на матчі "друзів Зідана" проти "друзів Роналдо" в Дюсельдорфі. Не пам"ятаю, чи говорили про пов"язку, але, думаю, про неї вже стільки писали, у тому числі і в Німеччині, що він у курсі.

За матеріалами "Советский спорт", "СЭ"

Зараз ви читаєте новину «"Пов"язку Маттеуса зберігаю у банці" - Тимощук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі