середа, 05 листопада 2008 08:31

"Поки ми ще нічого не виграли" - тренер "Спортинга"

Головний тренер "Спортинга" Паулу Бенту привітав своїх гравців з перемогою над донецьким "Шахтарем", після того, як Дерлей забив єдиний м"яч в матчі на 73-ій хвилині. В результаті "леви" вперше в своїй історії вийшли в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА.

Головний тренер "Спортинга" Паулу Бенту:

- Це дуже радісний момент, і я вдячний гравцям за їх роботу, настрій і належне відношення до справи. Я б хотів привітати всіх їх, адже ми досягли своєї мети. Матч не вийшов видовищним, але був повний напруги. Ми прагнули щільно діяти в обороні, але до перерви у нас мало що виходило в атаці. У другому таймі ми були кращими за суперника і створили ряд голевих моментів. Повинен визнати, що наша гра попереду все ще далека від ідеалу, але не можна не відзначити наш бойовий дух. Ми не пропускали впродовж п"яти зустрічей поспіль і забили в кожному матчі Ліги чемпіонів. Поки що ми ще нічого не виграли та все ж вийшли в наступну стадію Ліги, чого раніше "Спортингу" не вдавалося ніколи.

Офіційний сайт УЄФА

Зараз ви читаєте новину «"Поки ми ще нічого не виграли" - тренер "Спортинга"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі