понеділок, 12 квітня 2010 08:33

"Піттсбург" Понікаровського і Федотенка зіграє у плей-офф НХЛ

"Піттсбург" Понікаровського і Федотенка зіграє у плей-офф НХЛ

У Національній хокейній лізі визначилися всі пари учасників матчів навиліт, повідомляє офіційний сайт НХЛ.

У Східній конференції "Вашингтон" зіграє з "Монреалем", "Нью-Джерсі" проти "Філадельфії", "Баффало" проти "Бостона", а "Піттсбург" побореться з "Оттавою".

На Заході "Сан-Хосе" зустрінеться з "Колорадо", "Чикаго" зіграє з "Нешвілл", "Ванкувер" - з "Лос-Анджелесом", а "Фінікс" протистоятиме "Детройту".

Останньою в плей-офф потрапила команда "Філадельфія Флаєрс", яка завоювала право продовжити боротьбу за кубок Стенлі в матчі регулярного чемпіонату з "Нью-Йорк Рейнджерс".

За три періоди обидві команди забили по одній шайбі, закінчивши основний час внічию. Овертайм також не виявив переможця, а в серії булітів хокеїсти з Філадельфії змогли реалізувати два кидки з трьох і завоювати перемогу в матчі.

Також стали відомі імена володарів нагород регулярного чемпіонату. Арт Росс Трофі (приз найкращому бомбардирові) завоював нападаючий "Ванкувер Кенакс" Хенрік Седін, який став першим володарем цієї нагороди з Ванкувера. Седін на три очки випередив форварда "Вашингтон Кепіталз" Олександра Овечкіна, який завоював Арт Росс Трофі рік тому, і Сідні Кросбі, який набрав, як і Овечкін, 109 очок.

Кросбі з 51 забитим голом став володарем Моріс Рішар Трофі - призу найкращому снайперові регулярного чемпіонату. Він розділив цю нагороду з форвардом "Тампа Бей Лайтнінз" Стівеном Стемкоком.

Нагорода Дженнінгс Трофі - воротареві команди, яка пропустила найменше голів, дісталася голкіперові "Нью-Джерсі Девілс" Мартіну Бродеру. Прославлений воротар удостоївся титулу уп"яте у своїй кар"єрі і зрівнявся за цим показником з Патріком Руа.

Перше коло плей-офф НХЛ розпочнеться 14 квітня іграми "Піттсбурга" з "Оттавою" і "Сан-Хосе Шаркс" з "Колорадо Евеланш".

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «"Піттсбург" Понікаровського і Федотенка зіграє у плей-офф НХЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі