понеділок, 28 вересня 2009 09:36

"Пенсія Кличку не загрожує" - Міккі Рурк

"Пенсія Кличку не загрожує" - Міккі Рурк

Знаменитий актор Міккі Рурк, на відміну від Арнольда Шварценеггера, Сільвестра Сталлоне і Тома Круза, не поспішав залишати StaplesCenter. Рурк, який свого часу навіть провів декілька боїв на професійному рингу, фотографувався зі своїми шанувальниками.

- Міккі, як вам бій?

- Мені сподобалося. Приємно здивували і Арреола, і Кличко. Кріс - своєю зарядженістю на боротьбу. Віталій - своїми фізичними кондиціями. Для своїх 38 років українець виглядає просто відмінно.

- Скільки йому ще під силу провести боїв?

- На це питання навіть Віталієві буде важко дати відповідь. Леннокс Льюіс пішов у 38. Евандер Холіфілд у своїх майже 47 досі б"ється. Але з тим рівнем боксу, які зараз продемонстрував Кличко, вихід на пенсію найближчим часом йому не загрожує.

Нагадаємо, Віталій Кличко в бою з американцем Крісом Арреолою захистив титул чемпіона світу за версією WBC (Всесвітня боксерська рада).

Поєдинок відбувся ввечері 26 вересня (27 вранці за Києвом) на арені Staples Center в Лос-Анджелесі. Суддя зупинив бій в десятому раунді і присудив Кличку перемогу технічним нокаутом.

За матеріалами Блик, Лента

Зараз ви читаєте новину «"Пенсія Кличку не загрожує" - Міккі Рурк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі