субота, 24 липня 2010 10:50

"Папа сьогодні зробив усе, щоб "Динамо" виграло" - Маркевич

"Папа сьогодні зробив усе, щоб "Динамо" виграло" - Маркевич

Наставник "Металіста" Мирон Маркевич не приховував свого розчарування результатом домашньої гри з "Динамо" (1-2), при цьому поскаржився на травми і функціональну готовність окремих гравців.

"Звичайно, прикро програвати таку гру, тим більше не було навіть натяку, що ми можемо програти. Але, як кажуть, нещасний випадок ... Спочатку Горяїнов - травма, Шелаєв - травма і попросив заміну, Хав"єр попросив - він тільки два дні тут ..."

"Ну і футболісти, які не пройшли збори, на жаль ... Папа - взагалі без коментарів, він сьогодні зробив усе, щоб "Динамо" виграло. А Джексон, відчувається, що пропустив багато. Звідси й результат. Я вітаю "Динамо" з перемогою , але, в усякому разі, ми не повинні були програвати. Але це футбол".

Не дуже приємною була новина про стан здоров"я Олександра Горяїнова.

"У нього розрив ахілла. Треба терміново шукати воротаря - це проблема номер один".

Не в захваті наставник і від дисципліни Жажі Коельо.

"Якщо б його вигнали, ніхто б і слова не сказав. У нього нічого не виходить, не грає він так, як нам хочеться, звідси і всі проблеми ..."

За матеріалами ФК "Металіст"

Зараз ви читаєте новину «"Папа сьогодні зробив усе, щоб "Динамо" виграло" - Маркевич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі