субота, 09 жовтня 2010 11:19

"Обороні двійка, атаці - п'ять" - Калитвинцев

"Обороні двійка, атаці - п'ять" - Калитвинцев

Після завершення товариського матчу між збірними України та Канади (2:2) в.о. головного тренера господарів Юрій Калитвинцев розповів, що завадило його команді здобути перемогу.

"Насамперед хотілося б сказати про гру в обороні, - каже Юрій Миколайович. - Те, що дозволили супернику так легко доходити до наших воріт - погано. Тут двійка. Але треба враховувати той факт, що хлопці вперше грали в такому поєднанні. Відчувалося непорозуміння. На тренуваннях ми акцентували увагу на грі в обороні, але не вийшло".

Про атаку: "А от що стосується агресії в атаці - тут п'ятірка. Якщо ми все те, що було сьогодні, зміцнимо, то будемо непогано виглядати попереду. Але, повторюся, є засмучення з приводу гри в обороні. Тут ситуацію можна виправити тільки наполегливою роботою".

Про канадців: "Намагалися грати першим номером, і в принципі знали можливості суперника. У мене були дані про цих двох швидких хлопців у складі канадців, але, мабуть, це були не та дані: гравці виявилися ще більш швидкими", - резюмував Калитвинцев.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «"Обороні двійка, атаці - п'ять" - Калитвинцев». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі