понеділок, 01 грудня 2008 09:52

"Не хотів нікого образити. Це я на себе говорив" - Алієв

Футболіст "Динамо" сам передзвонив в газету і вибачився за раніше сказане в адресу арбітра Хамера.

Олександр Алієв, вилучений на останніх хвилинах гри з лондонським "Арсеналом", який потім в інтерв"ю повторив нецензурний вислів в адресу арбітра тієї зустрічі Алана Хамера з Люксембурга, сказав наступне:

- Хочу вибачитися за свої слова, - сказав Олександр. - Вони були сказані на емоціях. У тому моменті хотів швидше виконати штрафний, але все закінчилося вилученням. Я не хотів нікого образити. А якщо образив, то прошу вибачення. Взагалі, я це на себе говорив. Найобразливіше, що я підвів команду. Через червону картку, отриману в Лондоні, я не зможу взяти участь в грі з "Фенербахче", в якій вирішиться доля путівки в 1/16 фіналу Кубка УЄФА.

- Вибачаюся перед тренерами і одноклубниками. Так вийшло, що в трьох матчах групового раунду Ліги чемпіонів ми втратили найважливіші очки в результаті того, що пропускали на останніх хвилинах. Сподіваюся, 10 грудня в Києві подібних помилок вже не буде. На жаль, все, чим я зможу допомогти команді, це своєю підтримкою на трибунах.

Сегодня-спорт

Зараз ви читаєте новину «"Не хотів нікого образити. Це я на себе говорив" - Алієв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі