четвер, 09 вересня 2010 10:20

"Насправді "Металіст" обіграв "Карпати" без підкупу" - Лащенков

"Насправді "Металіст" обіграв "Карпати" без підкупу" - Лащенков

Вже після того, як закрутився гвинтик розслідування по матчу "Металіст" - "Карпати", екс-захисник львів"ян Сергій Лащенков почав стверджувати, що все було сказано ним у кабінеті Димінського 16 травня 2008 під тиском.

"Напередодні Димінський заявив, що у мене є тільки один вибір: або два роки сидіти без зарплати, або сказати, що гра була договірною та одразу отримати статус "вільного агента" і спокійно виїхати, - зазначив Лащенков.

"Розуміючи, що у мене іншого виходу немає, знаючи Димінського, я на наступний день у його кабінеті (не знаючи, що мене записують) сказав, що гра була договірна, заради того щоб виїхати зі Львова та заробляти гроші, які президент клубу не хотів мені платити. Насправді "Металіст" обіграв нас без підкупу. Красніков мені напередодні матчу не дзвонив ... "

Незабаром після розмови по душам з Димінським "Карпати" розірвали контракт з Лащенковим, і він поїхав в Азербайджан, де виступав за столичний "Олімпік". Судячи з усього, там ним були задоволені. Принаймні в серпні минулого року Сергія навіть призначили капітаном бакинської команди. Був він і капітаном збірної Молдови - свою футбольну кар"єру Сергій починав у молдовському клубі "Чухур", тоді і оформив собі молдавський паспорт. За збірну Молдови Лащенков провів 36 матчів.

Але коли його скандальне відеозізнання стало надбанням громадськості, "Олімпік" розірвав контракт із захисником. А потім прийшло і рішення КДК ФФУ, довічно відлучити Сергія від футболу. Зараз Лащенков живе десь в Україні, буквально ховаючись від журналістів.

За матеріалами Советский спорт, Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Насправді "Металіст" обіграв "Карпати" без підкупу" - Лащенков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі