вівторок, 23 листопада 2010 18:29

"Наші арбітри не вміють судити" - Лужний

"Наші арбітри не вміють судити" - Лужний

Виконуючий обов'язки головного тренера київського "Динамо" Олег Лужний різко розкритикував роботу арбітра Володимир Сіренка в нещодавньому матчі з харківським "Металістом". Дісталося від наставника столичного клубу і всього українського суддівського корпусу.

"У першому таймі грали добре, у другому непогано. Але суддя зіпсував всю гру. Як тільки ми забили, арбітр відразу призначив одинадцятиметровий у наші ворота. Спочатку призначив штрафний, а потім пенальті, якого не було. Якби не цей одинадцятиметровий, була б зовсім інша гра", - зазначив Лужний.

При цьому він додав, що і у ворота харків'ян несправедливо був призначений одинадцятиметровий нібито за фол на Артемі Мілевському.

"Наші арбітри не вміють судити, - зазначив тренер "Динамо". - Та причому тут Колліна, якщо вони не вміють судити. Ще раз повторю, ми забили гол, а арбітр відразу призначає штрафний, а потім пенальті. Як це розуміти?"

Лужний у цьому зв'язку додав, що не звертає уваги на розмови щодо тренерського крісла "Динамо".

"Я на ці розмови не звертаю уваги. Спілкувався з президентом клубу Ігорем Суркісом. Хто і що пише в інтернеті, я не стежу. Якщо це враховувати, то можна здуріти. З Ігорем Михайловичем ми домовилися, що тренерське питання буде вирішуватися по завершенні осінньої частини сезону. Ігор Суркіс людина слова, я йому вірю", - підсумував він.

Нагадаємо, що в неділю, 21 листопада, київське "Динамо" вдома зіграло внічию з харківським "Металістом" - 1:1.

За матеріалами Телеканал 24

Зараз ви читаєте новину «"Наші арбітри не вміють судити" - Лужний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі