вівторок, 06 липня 2010 09:32

"На Колліну ніяк не можна вплинути" - Міхел

"На Колліну ніяк не можна вплинути" - Міхел

Призначення П'єрлуїджі Колліни куратором системи суддівства в професійному футболі України прокоментував відомий у недалекому минулому арбітр Любош Міхел, який нині працює на посаді директора департаменту міжнародних змагань донецького "Шахтаря".

"Для мене це все одно, що "Шахтар" підписав би гравця "Барселони" або "Реала", - цитує Міхела "Сегодня". - Колліна - великий феномен, як серед футболістів - Мессі. Він правильна людина на цю позицію. На нього ніяк не можна вплинути. Якщо йому будуть щось підказувати, він краще піде, але не буде грати на другий скрипці.

До цього багато президенти клубів говорили про проблему - глава ФФУ є братом президента одного з клубів. А якщо людина пов'язана з якоюсь командою, вона завжди йому ближче, ніж інші ... Але Колліна не пішов би на проект, в який не вірить".

"Досі ніхто не говорив про українських арбітрів в Лізі чемпіонів. З Колліною цей процес може прискоритися. Якщо він залишиться на 4 роки, на наступному чемпіонаті світу буде працювати й український суддя", - резюмував Міхел.

Зараз ви читаєте новину «"На Колліну ніяк не можна вплинути" - Міхел». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі