неділя, 29 серпня 2010 10:26

"Мілан" орендував Ібрагімовича

"Мілан" орендував Ібрагімовича

Нападаючий збірної Швеції Златан Ібрагімович перейшов з іспанської "Барселони" до італійського "Мілана". Россонері взяли 28-річного футболіста в річну оренду з правом подальшого викупу за 24 мільйони євро. При цьому гравець після проходження медогляду підпише 4-річний контракт, повідомляє офіційний сайт міланського клубу.

Таким чином, Ібрагімович повертається до Італії, в якій він виступав за "Ювентус" та "Інтер". Міланський клуб гравець залишив лише минулого літа в результаті обміну: за нього каталонці віддали камерунського нападника Самюеля Ето'О і 40 мільйонів євро, а загальна сума операції оцінювалася в 66 мільйонів євро.

У минулому сезоні швед з боснійським корінням відзначився в "Барсі" 16 голами у всіх турнірах. При цьому з покупкою Давида Вільї і погіршенням стосунків з головним тренером команди Хосепом Гвардіолою шанси легіонера на потрапляння до складу синьо-гранатових помітно знизилися.

"Мілан" же не вперше купує екс-гравців "Інтера", найвідоміші з яких - Андреа Пірло і Роналдо.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «"Мілан" орендував Ібрагімовича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі